26.7.2014

Blogin avajaiset

Blogin avajaiset!

Viherunelmia -blogin kirjoitusten takana on maisemasuunnitteluhortonomi Oulusta.  Oma yritys on ollut toiminnassa jo vuodesta 2007 alkaen.  Ajatus omasta blogista on ollut mielessä jo useamman vuoden ja nyt tuntui, että sille olisi vihdoinkin aikaa.

Blogin tarkoituksena on toimia kirjoitusalustana erilaisten maisema- ja ympäristösuunnittelun sekä viherrakentamisen ilmiöiden pohdiskelussa.  Matkustelen myös mielelläni ja innokkaana valokuvaajana tallennan matkakohteideni puutarhoja ja julkisia puistoja jne.  Eli kuvia ja matkakertomuksiakin on todennäköisesti tarjolla :)

Oma minikokoinen pihani (350 m2 paritalopiha) sijaitsee täällä V-vyöhykkeellä ja se toimii sopivan kokoisena terapeuttisena vastapainona toimistotyöskentelyyn.  Koska perheessämme on kaksi vikkeläjalkaista koiraa on puutarhan oltava "koirien kestävä".  Pioneista en kuitenkaa luovu eli keväisin erilaiset suojausviritelmät koristavat mukavasti pienen pihan pioninalkuja :)Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi Viherunelmien pariin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti